Isnin, 2 Mei 2011

kompem masuk matrik, xdapat masuk form 6

Alamak dah bersawang blog ni,
hahahah,
dah dekat tiga hari jal x update blog,
baru ri ni,
jal dpat post entry,
kemana ko menghilang jal,
xde kemana lah,
ada je kat umah,
abis tu nape xupdate blog,
saje malas,
k lah balik pada pucuk pangkal,

jal dah kompom akan masuk matrik,

kolej matrikulasi perak wait me....

Hahahaha

jal memang dah wat keputusan sehabis baek.
Barang2 pun jal dah beli,
semalam shoping kat TF VALUE MART dekat RM1000 duet apak jal abis, beli barang jal.
Huhuhuhuhu
cian apak jal.
Menda yang dibeli xdela manyak mane just
-kemeja 5helai
-seluar slack shelai
-tali leher 3helai
-tali pinggan
-set katil bujang,,,
hahahaha
tu je,
tapi tu pun ada barang yang tak cukup agy tu,

pagy tadi pulak pah jal ada bagy present kat jal,
nak tau tak ape dye??,
ni dye,
~beg roda
~kain pelekat
~sejadah
~towel

tengs opah.......

Pasal form 6
hahaha
xdapat,
cian betoi kat jal,
nak cian wat pe mmg jal tanak masuk pun form 6.

Jal rasa sape yang dpat matrik otomatik xdapat form 6,
coz sume kawan jal yang dapat matrik memang xdapat form 6,

hahahaha
tapi ramai kawan jal yang dapat form 6,
cian korang,
huhuhuhu
korang jal seru masok form 6 je lah,

ni bukti yang jal xdapat form 6,

Harap Maaf,
Nama anda tiada dalam senarai calon yang layak ke Tingkatan Enam Bawah 2011

Anda boleh membuat
rayuan dengan mengikuti prosedur seperti berikut:

RAYUAN CALON SEKOLAH UNTUK MEMASUKI TINGKATAN ENAM BAWAH 2011 BERDASARKAN KELONGGARAN ATAS
PENGLIBATAN KOKURIKULUM KEPUTUSAN DAN PENEMPATAN OLEH
JABATAN PELAJARAN NEGERI

1.Calon sekolah yang tidak ditawarkan ke Tingkatan Enam Bawah 2011 boleh
membuat rayuan ke
Jabatan Pelajaran Negeri berkenaan melalui pengetua sekolah asal murid dengan mengunakan Borang T6BKK pada 10 Mei 2011.

2.Umur calon tidak melebihi 20 tahun dan tidak kurang
daripada 17 tahun pada 1 Januari 2011.

3.Mendapat sokongan
penuh daripada pengetua sekolah di mana murid mengambil peperiksaan SPM, termasuk perakuan
rekod disiplin yang baik.

4.Kelulusan Jabatan
Pelajaran Negeri tertakluk kepada kekosongan tempat belajar dalam jurusan yang dipohon.

5.Semua rayuan yang
diterima lewat daripada 1 Jun 2011 tidak akan dipertimbangkan.*

Nota:
Rayuan yang berasaskan sebab-sebab lain seperti
kesihatan, keadaan sosio ekonomi atau perakuan azam dan kesungguhan tidak akan dipertimbangkan.

Dalam kes seperti ini, calon dinasihatkan supaya mengambil semula peperiksaan SPM pada tahun 2011 ini.

Hahahahaha
buang tabiat je kalau nak wat rayuan...

7 ulasan:

Salmiza S. berkata...

gd luck d matrik nnt~~~ =)

mrizal berkata...

tengs

Lulu Rahman berkata...

tahniah bro .

Mr iZzo (^^,) berkata...

good luck!


saLam kenaLan...dr segmen Ben! huhu.. nice blog!(^_^)

sudi2 lah lawat kiter plak ye


http://themrizzo.blogspot.com

NUR AFFIQAH ABD.RAZAK berkata...

perak...sma lar..
juz nk n xnk g je..
hehe

Tanpa Nama berkata...

nampak gaye macam kau ni pandang rendah dgn form6.org yang zero ttg form6 mcm kau ni biase r tu,mmg ske pdg sbelah mate kt form 6 ni.matrik dgn form6 xjaoh beza sgt la der.abes form6 smbong dgree jugak mcm matrik.kelayakkan form6 bertaraf dunia,kalau rsult stpm xok boleh mintak kerja.matrik boleh?xboleh kann.. :)

mrizal berkata...

start dari thun ni sijil matrix dah layak untok minx keja so jgan nak bjet sgat ngan stpm tuh......