Khamis, 5 Mei 2011

menyebok dengan matrikulasi

Memang betoi2 menyebok dengan matrik ni.
Aik macam salah guna bahasa je!
WHAT EVER..
Hakhakhak
ary selasa tu,
jal menyebokkan diri tok bukak akaun giro,
yang jal panas haty nye dekat 2jam dok bertenggek kat dalam bank tuh,
lembab orang bank tuh,
kaunter 3 je yg di bukak,
huhu
bayangkan lah mase jal amik no,
no jal 1062,
mase tu plak no 1023
huhuhu
berjanggot jal kat situ,
dah la terhegeh2 pulak nak proses.
Huhuhuhu
sabor je lah,
sejuk pulak tu,
kalau lah bawak toto ngan bantai gerenti sedap kalau landing kat situ.
Hakhakhak

semalam lagy lah menyebokkan diri jal ni,
dengan nak tangkap gambar,
alter seluar,
repair enpon
&
tukar kasot,
dah la pepagy bute tuh hujan lebat pulak tuh,
atok n opah jal nak gi tengok owang meninggal pun susah..

Ari ni nasib baik la xmenyebok mane,
tu pasai jal sempat post menda alah ni,
bayar wang pendaftaran pun senang coz bank macam padang jarak padang terkukur je,
beli setem hasil pun xyah tunggu lama2,(jangan tunggu lama2) hoi melalot pulak,

hahahahaha
kat matrix nanti jal dah tentu2 dpat dua orang kawan sowang laky, sowang perempuan,
laky tu Dhirar kwan mase kat ostel lu dpat course yang sama pulak tu,
pompuan tu jannah(ex gf jal) alamak trperasan pulak.
Hahaha die ni anak jiran jal lah.

Kawan2 jal yang dapat form 6 pun dah belambak,
korang pegy lah,
nanti leh jumpe geng balik kan.
Huhuhu

setakat ni dah 75% jal bsedia nak kf matrik,
hahaha
so excited,
dah la nak dapat lappy baru dari apak jal,
so sonuk huahuahua.

2 ulasan:

Salmiza S. berkata...

gd luck yew... =)

Arif Aiman berkata...

jal, all the best!!