Sabtu, 23 April 2011

BEN ASHAARI CARI BLOG LAH !



abang ben wat segmen agi lah
nak join klik banner tau!!!!
segmen bermula....

orang yang banyak mempengaruhi jal untuk berblog ni adalah MAZA RIZAL BIN MOHD MAHAUDDIN dia lah yang bersusah payah memaksa jal mewujudkan blog ni. 

masa tu jal baru je berenti kerja. so atas desakan budak tu dia suruh jal buat blog untuk mengisi masa2 lapang. hihihi sebenarnya orang tu jal lah. sabor je lah....

yang banyak memberi inspirasi jal nak berblog ni ada dua orang first orang yang wat segmen ni, ala sape lagi abg ben la.

yang kedua atok jal. hahahah dorang ni dah memang otai la dalam blog ni. follower pun belambak... 
sabor je lah.....

7 ulasan:

Mambang Terbang berkata...

mambang dtg jln2 sini dan follow tuan rumah ni...dtg follow mambang bile free2 nnti ye :) macehhhh....

http://violencexx.blogspot.com/

Syuxer berkata...

singgah dari segmen ben ashaari(segmen awok blogger baru yer) aka ben ashaari cari blog lah..

singgah dan follow u..salam perkenalan ye..:)

http://syuxermelankolia.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

mas saari berkata...

salam singgah n follow sini...
Mas dtg intai2 siapa sumber inspirasi awak!

::Mastura Zakaria:: berkata...

singgah tinggalkan jejak kat sini...

nurul nadia nasir berkata...

salam singgah dari blog BA!

Shaherah berkata...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

Lulu caldina berkata...

Lulu datang up trafik blog ni..selamat pagi..