Sabtu, 23 April 2011

lagi lima hari je


tak sabor rasenye nak nunggu hari khamis ni
kalau ada rezeki dapat lah masuk matrik kalau x KPTM you will be my love.
love hakhakhak place to study la loll......

tak silap aku matrik bagi yang aliran sains dia kena pilih modul
modul1 modul2 modul3
nak maklumat gi carik sendiri jal pun x jumpa 
klu aliran perakaunan ngan teknikal tak payah susah nak pilih

adiossssssssssshhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

4 ulasan:

Vanilla Choc berkata...

modul??? utk ap? dulu tde kot rseny..

mrizal berkata...

xtau la tpi dgar citer for choose subject kot

Tanpa Nama berkata...

Pakej Mata Pelajaran Program Matrikulasi Jurusan Sains

Senarai Subjek Teras

Modul I
1. Matematik 2. Kimia 3. Fizik 4. Biologi

Modul II
1. Matematik 2. Kimia 3. Fizik 4. Sains Komputer

Modul III
1. Matematik 2. Kimia 3. Biologi 4. Sains Komputer

Senarai Subjek Wajib

1. Bahasa Inggeris 2. Kemahiran Dinamika 3. Pendidikan Islam dan Moral 4. Kokurikulum


*Senarai Modul adalah sama bagi Program Satu Tahun atau Program Dua Tahun. Hanya masa dan syarat kemasukan yang berbeza.


utk keterangan lanjut

http://www.moe.gov.my/bmkpm/index.php/program-matrikulasi/45/303-matrik-2011-2012

mrizal berkata...

tq alot for da info