Rabu, 13 April 2011

tawaran belajar

Syukurnya aku dah dapat tawaran belajar..
Hahaha
tadi check kptm dapat tu dapat, tapi kat semporna,sabah.
Pas tu uniten pun dah antar email coz dia dah tawarkan tempat study untok aku.
Pastu KTAC ada mcg aku gtau suwoh aku sahkan pendaftaran..
Huhuhu
xtau nak pilih yang mane.

4 ulasan:

K.zoe berkata...

uniten lagi preferable compare to ktac (yang ni aku rasa baru, mungkin x accredit lagi college ni) kptm pun okay cuma uniten lagi okayh. anyway ko amik course ape?

mrizal berkata...

account tpi uniten to swasta kan. Nnti leh jdi gler nk byar nya

Arif Aiman berkata...

woh.. gratz!! sy tak dapat pon :)

thecokodokstory berkata...

universi teknikal ka??..btw tahniah