Selasa, 12 April 2011

selasa yang tak best

Hakhakhak..
Adik aku punya pasal la.
Langsung xboleh nak update blog ri ni.
Ape hal pulak ngan adik engkau??
Ea la budak kechix tu tanak skulah.
Hufh bikin aku hangat je.
Baru plan nak lepak kat CC lama2 tapi sbab budax sekor ni tak pasai aku kena dok umah jaga dia pulak.
Ni agy stu wat aku tension nape KPLSPM xleh nak check.
Hish, kate ari tu 4 ari bulan pastu 12 ari bulan, alih2 xboleh check jugak ari ni.
FTH!!
WTH!!

1 ulasan:

Eifarnah Zartie berkata...

ha!..IPG tu...tnsyn ak bai...x dpt bkk2......